Sobre nosaltres

Comerços

Comerços, professionals i empreses del munici ens unim per enfortir-nos, crear una xarxa extensa i formar el comerç de Premià de Dalt. La unió fa la força i la col·laboració ens potencia. Fes-te de l’associació i enfortim-nos!

Nosaltres

Com a associació volem posar al capdavant els comerços, professionals i empreses a treballar les sinergies i apostar per tots nosaltres. Ens vam fundar a l’any 2019 i volem treballar amb vosaltres per fer-nos més grans tots.

Botiga

La botiga del Nostre Comerç pretén fer conèixer i augmentar la compra del comerç municipal. Amb aquesta oportunitat comencem a traçar una primera línia de col·laboració i creació de la nostra pròpia marca, la de Premià de Dalt.

Qui som

L’any 2019, un grup de comerços de Premià de Dalt ens vam ajuntar per començar a crear sinergies entre nosaltres i va sorgir l’Associació del Nostre Comerç de Premià de Dalt. La complexitat del municipi requereix d’unions fortes amb grans projectes per facilitar a la ciutadania l’accessibilitat amb els nostres comerç, professionals i empreses.

D’aquesta manera els objectius principals de l’Associació són:
Unificar i organitzar el col·lectiu de comerciants de Premià de Dalt per tal que adquireixin un sentiment comú que els identifiqui i els representi com un altaveu únic i potent davant les administracions públiques o altres organismes per tal de defensar plantejaments comuns o resoldre problemàtiques.

Traçar lligams i establir sinergies que afavoreixin l’intercanvi, la cooperació i coordinació entre els seus associats amb la finalitat de realitzar accions que impulsin el bé comú, així com la conciliació d’interessos entre els membres.

Dissenyar estratègies i enfocaments compartits i consensuats que permetin orientar i desenvolupar tota classe d’iniciatives que repercuteixin en la dinamització comercial del municipi i que impliquin un benefici pels seus associats.

Procurar per donar el màxim recolzament i cobrir satisfactòriament les necessitats que tinguin els seus associats, tant a nivell individual com sobretot col·lectiu, en àmbits com la prestació de serveis, negociació, etc.

Posicionar-se i participar en els moviments cívics ciutadans i comissions en què el comerç i l’empresa tingui alguna cosa a dir, que tinguin a veure amb el comerç, l’empresa i la ciutat, mostrant una opinió consensuada sobre el model de ciutat desitjat.

Gaudeix de tots els avantatges de l’Associació

Esdeveniments

Ulisses 2020
Fira de Nadal
Campanya Nadal

Socis

Des de l’associació del Nostre Comerç volem potenciar els comerços, professionals i empreses de qualsevol sector del municipi.

Volem aconseguir:

· Activar el comerç, professionals i empreses de Premià de Dalt
· Promocionar i informar al poble sobre tots ells.
· Crear sinergies i accions que beneficien al poble i a la xarxa comercial de Premià de Dalt.

 

I et necessitem per aconseguir-ho entre tots! T’apuntes?